Gyártás és a webshop 05.18 és 05.28 között ZÁRVA TART! Utolsó csomagfeladás 05.17 (péntek) - Köszöntjük nagykereskedelmi oldalunkon! Webáruházunkban elsősorban viszonteladókat szolgálunk ki!
+

Át nem vett csomagok

A megrendelt, de lemondani kívánt csomagot mielőbb szíveskedjen jelezni a webáruházunk felé az info@sealmark.hu e-mail címre vagy a +3620/363-5109-es telefonszámra. A csomag ingyenes lemondását, akkor tudjuk teljesíteni, ha a lemondási szándékáról még a feladás előtt tájékoztat minket. Mivel rövid szállítási határidővel dolgozunk, a csomagok a rendelés napján vagy legkésőbb az azt követő munkanapon kerülnek feladásra. A futárszolgálatnak már átadott csomag lemondását nem áll módunkban teljesíteni! 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés leadásával egyidejűleg a jogszabály értelmében "távollévők között, elektronikus úton kötött szerződés keletkezik", amely jogokat és kötelezettségeket eredeztet mindkét fél részére. Ennek értelmében a webáruház köteles a megrendelt csomagot elküldeni, a megrendelő pedig kifizetni. Amennyiben a vásárló élni kíván az őt megillető 14 napos (indoklás nélküli) elállási joggal, (a csomag kézbesítési napjától számítva) úgy ezt a csomag visszaküldésével megteheti, de a szállítási költség megfizetése alól nem mentesül, hiszen ez alól a webáruház sem mentesül semmilyen körülmények között sem.

Minden feladott csomag után a szállító partnereink (GLS, DPD, PACKETA, FOXPOST, MPL) szállítási és visszakézbesítési költséget számít fel nekünk, amit minden esetben, a vállalkozásunknak ki kell fizetni. Ezért minden át nem vett, csomag után, a megrendelőnek díjbekérő számlát állítunk ki a szállítási költség (oda és vissza) és a csomagolási költség kétszereséről! Pontos árakat itt találja. Erre azért van szükség, mert az át nem vett csomagokkal vállalkozásunknak meg nem térített költsége keletkezik, amely áll egyrészt szállítási és visszakézbesítési díjból, az elhasznált csomagoló anyag költségéből, és a munkadíjból. Az átadásra került díjbekérő összegén felül, a követeléskezelés során felmerülő, minden további költség a megrendelőt terheli.

Elkötelezettek vagyunk a tisztességes kereskedelmi magatartás gyakorlása mellett, így minden felmerülő kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, készségesen fogunk segíteni Önnek! 
TEL: +3620/363-5109
E-MAIL: info@sealmark.hu

Célunk, hogy kölcsönösen elégedett üzletet köthessünk Önnel!

Kapcsolat

  • 2427 Baracs, Ifjúság utca 22/B. (nem átvételi hely)
  • +36 20 363 5109
  • info@sealmark.hu

Hírlevél

SEALMARK MŰANYAGIPARI KFT. - 2005-2024 Minden jog fenntartva!

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.